Show Yourself

På den anden workshop bliver du klar på, hvem dine kunder er og hvordan du skal forholde dig til dine kunder og dine salgskanaler.

Workshoppen består af lidt teori og meget praksis, hvor du arbejder med din ide/koncept. Ligesom på første workshop møder du en succesfuld madiværksætter, som deler ud af sine oplevelser fra det første møde med markedet. Du arbejder med at udvikle dit Minimum Viable Product (MVP), som er grundelementet, når du skal teste om dine forretningside holder vand i mødet med markedet. Formålet med et MVP er at skabe noget, som ligner det produkt eller den service, du vil sælge, men med absolut kun de mest nødvendige funktioner for at præsentere det for potentielle kunder og få feedback. Vi slutter dagen af med lidt godt at spise og drikke.

Inden næste workshop har du testet din ide/koncept af på 5 potentielle kunder.

Program:

  • Velkommen og intro til programmet
  • Mød den spændende start up
  • Oplæg: SHOW yourself
  • Workshop: Lav dit MVP og planlæg test hos potentielle kunder
  • Vi spiser middag sammen 

Læs hvad tidligere deltagere har sagt om programmet

Vil du være med?

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen – programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse – det gør vi sammen, når vi ses.

Vil du vide mere?

Skriv dig op her – vi skriver så snart næste workshop er klar