Kontorplads

Bliv en del af CPH Food Space

CPH Food Space er et sted, der rummer åbne og kompetente mennesker, der deler tanker og sparrer med hinanden i sin daglige færden sammen. Det er sted, hvor vi prøver nye ting af, og et sted der fordrer til menneskelig og faglig udvikling gennem samarbejde, der stimulerer og inspirerer os til det bedre.

CPH Food Space huser virksomheder, organisationer og projekter, der har nogle ambitiøse mål om at få noget til at vokse og gro. Der findes andre valuta end penge og bundlinjerne kan udgøres af målsætninger inden for miljømæssig bæredygtighed, menneskelige bæredygtighed og økonomisk bæredygtighed.

Vi holder til i originale rammer i et gammelt slagtehus i den grønne kødby på det mangfoldige Vesterbro.

Vil du være en del af CPH Food Space?

Andelshaver i CPH Food Space

CPH Food Space er ejet af andelshaverne. Det er ejerskabet som alle andelshaverne har til huset, der gør det muligt for alle at invitere indenfor i huset.

I praksis betyder det, at alle andelshavere i huset skal kunne navigere i huset og benytte sig af huset og dets muligheder, så det altid er muligt at bruge huset til det, der skaber værdi for den enkelte andelshaver. Når alle andelshavere kan tage værtsskabet, bidrager det til et dynamisk hus, og at til flere inviteres indenfor – det skinner tilbage på os allesammen.

Du har også mulighed for at blive en del af CPH Food Space som lejer uden ejerskab af CPH Food Space. Kontakt Mia Maja Hansson for mere info.

Priser som andelshaver

Fuldstidsplads: 3.500 DKK om måneden + moms

Deltidsplads: 2.200 DKK om måneden + moms

Lejen inkluderer adgang til mødelokale, kaffe, te, rengøring, farveprint, forbrugsudgifter og de skønneste kollegaer.

Priser som lejer

Fuldstidsplads: 4.000 DKK om måneden + moms

Deltidsplads: 2.800 DKK om måneden + moms

Studieplads: 900 DKK om måneden inklusiv moms

Lejen inkluderer adgang til mødelokale, kaffe, te, rengøring, farveprint, forbrugsudgifter og de skønneste kollegaer.

Vil du vide mere?

Vi byder altid på en kop kaffe og en snak, hvis du har lyst til at blive klogere på CPH Food Space og overvejer, om vi er et kontorfælleskab for dig. 

Kontakt

Mia Maja Hansson
Mail: miamaja@kitchencollective.dk
Telefon: 25327996

Adresse

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
DK-1715 København V