Workshops

Tilbage til oversigt

Food Startup giver dig en unik mulighed for hands-on forretningsudvikling sammen med erfarne forretningsudviklere og andre madiværksættere.

Gennem workshoppakken tilbyder vi viden, coaching og adgang til vores netværk – efter de fire workshops står du med en klar og testet forretningside og en håndgribelig handlingsplan. Du skal være forberedt på at arbejde intenst med din forretningside – torsdage mellem de forskellige workshops er der mulig for at mødes i CPH Food Space og sparre med de andre madiværksættere i huset og vores forretningsudviklere. Vi kører workshoppakken to gange om året.

Målgruppe: Du er potentiel eller ny madiværksættere inden for madhåndværk, foodtech, streetfood, fødevareproduktion, restaurant/cafe, madkoncepter eller madformidling.

 

WORKSHOPPAKKEN BESTÅR AF FIRE DELE

KNOW

Torsdag den 15. marts kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

Hvad tilbyder din virksomhed og hvordan skiller den sig ud? Hvilke partnerskaber skal du indgå, hvordan skal dit team se ud og hvad skal du bruge for at gøre din ide til virkelighed? Den første workshop fokuserer på at gøre dit forretningskoncept skarpt.

Læs mere

SHOW

Torsdag den 5. april kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

Hvordan kommer du ud til markedet? Hvad er dine salgskanaler? Den anden workshop handler om salg og hvordan du bedst bruger din energi, når du skal sælge. Du tester dine antagelser efter workshoppen.

Læs mere

GROW

Torsdag den 19. april kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

Hvordan laver du et solidt fundament for virksomheden, så den kan vokse? På den tredje workshop står du med et klart og testet koncept og er klar til at lave en konkret handlingsplan for udviklingen af virksomheden.

Læs mere

PITCH & DATING

Torsdag den 3. maj kl. 16 – 20, CPH Food Space, Kbh. V

Du pitcher din forretningside, og vi inviterer vores netværk, som du speed dater i forhold til at skabe kontakter, der kan bringe din virksomhed videre.

Læs mere

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen - programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse - det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding og venteliste
Tilmeld dig her
TESTIMONIALS

”Jeg har været glad for det sociale netværk og den faglige sparring, som har hjulet mig videre med mit projekt”

– PERNILLE PAULSEN, KING SIZZLE

“Det har været utroligt interessant! Jeg har lært en masse om mig selv og den virksomhed jeg gerne vil starte.”

– NIELS MØLLER CHRISTENSEN, MARGUERITRUTE TIL FØDEVARE

”Workshopforløbet gav mig en super god ramme og struktur for at videreudvikle og gøre min ide mere konkret.”

– TRINE LARSEN, VERDENSKONFEKT

Tilbage til oversigt