Accelerer din food startup i Nordsjælland

Nyt fødevareprogram for madiværksættere uden for København
Greater Copehagen Food Startup lancerer et nyt, innovativt udviklingsforløb for madiværksættere og fødevare-startups uden for Købehavn.

Målet er at understøtte den stigende gruppe af nye, spændende fødevarevirksomheder som er lokalt forankret i hovedstadsregionen, men med base uden for København.

Accelerér din food startup på 5 måneder?
Ideen med acceleratoren er at skabe et stærkt netværk blandt deltagerne, hvor du tilbydes mentorsparring på forretnings- og produktudvikling og faglig viden skræddersyet efter din virksomheds behov.

Acceleratorprogrammet i Nordsjælland har de samme indholdselementer som forløb, der køres i vores flagskibsprogram i Food Space. Vi har med andre ord taget de bedste elementer fra Kødbyen og tilpasset det din nordsjællandske fødevarevirksomheds behov.

I løbet af programmet tilbydes du:

 • Mentorsparring
  hvor du får tildelt en fag- og branchespecifik mentor, som forestår løbende 1-1 sparring igennem hele forløbet.
 • Tre skræddersyede Bootcamps (3*2 dage)
  Her fylder vi på af ny viden og indspark fra fageksperter. Her inviterer vi desuden erfarne iværksættere, lokale ’fyrtårnsvirksomheder’ og fagspecialister forbi til at komme med med særlige indsigter om de muligheder og udfordringer I møder som lokal forankret fødevarevirksomhed. Vi trækker dig ud af din dagligdag og indlogerer dig et sted rundt omkring i Nordsjælland. Her får du desuden rig mulighed sparre og netværke med andre fødevareiværksættere.
 • Opbygning af netværk og viden
  på tværs af fødevarestartups i lokalområdet. Individuelle erfaringer, styrker og netværk deles i såkaldte ‘founder’s challenge’, hvor deltagerne hjælper hinanden med at finde løsninger på specifikke iværksætter-udfordringer.

Målgruppe:
Food Startup Accelerator hjælper 10 passionerede startups inden for fødevarer og madkoncepter. Måske driver du en sæsonpræget forretning og samtidig afhængig af at være til stede i din produktion/butik/forretning i det daglige. Ideelt set har:

 • Din fødevarevirksomhed er baseret i Nordsjælland og er ikke mere end 3 år gammel.
 • Du et vækstpotentiale ift. at kunne vokse din forretning
 • Du allerede lanceret med et produkt/service på markedet (eller på tærsken til lancering)
 • Du evnen, lysten og viljen til at udvikle virksomheden.

INTERESSERET?

Vi udvælger 10 teams pr program på baggrund af en pitch. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder, Anne Handlos : ah@ehhs.dk/ 30108081

Vi starter snart et nyt batch af spændende food startups. Send din ansøgning (onepager) til ah@ehhs.dk allerede nu hvis du har lyst til at blive en del af Food Startup Accelerator i Norsjælland.