Gå i køkkenet med stjernekokken Francis Cardenau 18. juni:
Food Startup inviterer til en eftermiddag, hvor du både får ekspertsparring på din forretning og muligheden for at smagsudvikle dit produkt sammen med Francis Cardenau.

Læs mere

WORKSHOPS

Food Startup giver dig en unik mulighed for udvikling af din forretningside sammen med erfarne eksperter fra madverdenen og andre madiværksættere.

Vi tilbyder viden, coaching og adgang til vores netværk – efter de fire workshops står du med en klar og testet forretningside og en håndgribelig handlingsplan.

Målgruppe:Du er potentiel eller ny madiværksættere inden for madhåndværk, foodtech, streetfood, fødevareproduktion, restaurant/cafe, madkoncepter eller madformidling.

WORKSHOPPAKKEN BESTÅR AF FIRE DELE

1. KNOW
Torsdag den 26. september 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V
Læs mere
2. SHOW
Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V
Læs mere
3. GROW
Onsdag den 24. oktober 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V
Læs mere
4. Dinner & The Future
Torsdag den 7. november 2019 kl. 16 – 20, CPH Food Space, Kbh. V
Læs mere

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen – programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse – det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Se hvad tidligere deltagere siger

”Jeg har været glad for det sociale netværk og den faglige sparring, som har hjulet mig videre med mit projekt”
— PERNILLE PAULSEN, KING SIZZLE
“Det har været utroligt interessant! Jeg har lært en masse om mig selv og den virksomhed jeg gerne vil starte.”
— NIELS MØLLER CHRISTENSEN, MARGUERITRUTE TIL FØDEVARE
”Workshopforløbet gav mig en super god ramme og struktur for at videreudvikle og gøre min ide mere konkret.”
— TRINE LARSEN, VERDENSKONFEKT

FOOD STARTUP ACCELERATOR

Vi søger ambitiøse food startups til vores programmer i efteråret. Vi tilbyder matchmaking, mentorsparring, adgang til et stærkt netværk i madens verden og muligheden for at teste produkter via samarbejder med bl.a. COOP Crowdfunding, Irma og Torvehallerne.

    Til efteråret har vi 2 muligheder:

    Program 1:Fast kontorplads i 5 måneder i madinnovationshuset CPH Food Space i Kødbyen, hvor I får en dagligdag sammen med etablerede virksomheder fra den københavnske madscene.

    Program 2:Arbejd intensivt på din food startup centreret om 3 bootcamps over 5 måneder.

    BEGGE PROGRAMMER GIVER ADGANG TIL:

  • mentorsparring – I får en fag- og branchespecifik mentor, som forestår løbende 1-1 sparring igennem hele forløbet og sørger for, at I rykker på jeres planer
  • særligt udviklet sparringsforløb med COOP Crowdfunding ift. udvikling og gennemførsel af crowdfunding projekt
  • mulighed for at komme på hylderne og teste jeres produkter i op til 40 Irma butikker i 3 mdr. gennem eksklusivt samarbejde med Irma og COOP – herunder løbende sparring med Irma/COOP
  • matchmaking, konkret viden og indspark fra fx indkøbere, fageksperter og andre startups
  • netværk af succesfulde iværksættere, investorer og videnpersoner/miljøer
  • indkøb af rådgivning hos fageksperter efter jeres behov – fx sparring på prissætning, salgsplanlægning og eksekvering, pr og
    kommunikation.

Programmet koster 5.000 kr. pr. virksomhed

Mød vores acceleratordeltagere

HVEM ER DU/I:

Vi er på udkig efter passionerede startups inden for fødevarer/madkoncepter/foodtech. Du skal have evnen til at opbygge et team – viljen til at lære og gøre det der skal til for at eksekvere en forretningside og få den til at vokse.Virksomheden må max være 3 år gammel.

HVORNÅR?

Vi starter nyt batch op efter sommerferien – den 23. september – vi holder samtaler med potentielle deltagere lige før og efter sommerferien.

INTERESSERET?

Vi udvælger 20 teams på baggrund af en pitch. Er du interesseret, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder, Anne Handlos: ah@ehhs.dk/ 30108081

Something is wrong.
Instagram token error.

HVEM ER VI?

Greater Copenhagen Food Startup er et samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Målet er simpelt: at få flere madiværksættere til at lykkes og vokse. Projektet løber til og med 2019. Vi er finansieret af EU’s Social Fond og Region Hovedstadens Vækstforum.

              

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder,
Anne Handlos: ah@ehhs.dk / 30108081

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave