WORKSHOPS


WORKSHOPS FOR NYE MADIVÆRKSÆTTERE

Vi afholder i Greater Copenhagen Food Startup 2 x Workshops for potentielle og helt nye iværksættere med ideer til nye fødevareprodukter 02. og 09. juni fra 16:30 – 19:30.

 

Vi giver dig viden og redskaber til at konkretisere og teste din ide og til at forstå og nå dine kunder. Du kommer til at arbejde med din forretningside og får konkret sparring med eksperter og andre madiværksættere, som for ikke så længe siden har været på samme rejse som dig.

Målgruppe

Du er potentiel eller helt ny madiværksætter med ideer til nye fødevareprodukter.

Hvornår?

Den 2. og 9. juni begge dage kl. 16:30 – 19:30.

De to workshops er sammenhængende, og ved tilmelding tilmelder du dig til begge workshops.

Tilmelding er GRATIS.

Deltagelse kræver, at der enten foreligger Coronapas eller dokumentation på, at du inden for de seneste 72 timer har fået taget en COVID-19 TEST, der indikerer, at du er NEGATIV.

Hvad koster det?

Vi kan gøre det gratis, fordi Greater Copenhagen Food Startup er finansieret af EU’s Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Det er til gengæld et krav, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse. Ved oprettelse af din bruger på denne hjemmeside udfylder og underskriver du et startskema, hvor dine personlige oplysninger fremgår. Du vil efter din deltagelse modtage et slutskema via denne hjemmeside, som vi ligeledes vil bede dig udfylde og underskrive som dokumentation for din deltagelse.

TILMELDING

Tilmeld dig vores Workshops

COVID-19

Trods Covid-19 holder vi fast i at afvikle vores workshops som fysiske arrangementer. Vi har som følge heraf et begrænset antal pladser, så vi er sikre på at kunne overholde gældende regler og retningslinjer.

Se hvad tidligere deltagere siger

”Jeg har været glad for det sociale netværk og den faglige sparring, som har hjulet mig videre med mit projekt.”
— PERNILLE PAULSEN, KING SIZZLE
“Det har været utroligt interessant! Jeg har lært en masse om mig selv og den virksomhed jeg gerne vil starte.”
— NIELS MØLLER CHRISTENSEN, MARGUERITRUTE TIL FØDEVARE
”Workshopforløbet gav mig en super god ramme og struktur for at videreudvikle og gøre min ide mere konkret.”
— TRINE LARSEN, VERDENSKONFEKT

FOOD STARTUP ACCELERATOR

Vi søger ambitiøse food startups til vores accelerator. Vi tilbyder matchmaking, mentorsparring, adgang til et stærkt netværk i madens verden og muligheden for at teste produkter via samarbejder med bl.a. COOP Crowdfunding, Irma og Torvehallerne.

GREATER COPENHAGEN FOOD STARTUP GIVER ADGANG TIL:

  • Mentorsparring – I får en fag- og branchespecifik mentor, som forestår løbende 1-1 sparring igennem hele forløbet og sørger for, at I rykker på jeres planer.
  • Særligt udviklet sparringsforløb med COOP Crowdfunding ift. udvikling og gennemførsel af crowdfunding projekt.
  • Mulighed for at komme på hylderne og teste jeres produkter i op til 40 Irma butikker i 3 mdr. gennem eksklusivt samarbejde med Irma og COOP – herunder løbende sparring med Irma og COOP.
  • Matchmaking, konkret viden og indspark fra fx indkøbere, fageksperter og andre startups.
  • Netværk af succesfulde iværksættere, investorer og videnpersoner/miljøer.

Programmet koster 5.000 kr. pr. virksomhed

Mød vores acceleratordeltagere

HVEM ER DU/I?

Vi er på udkig efter passionerede startups inden for fødevarer/madkoncepter/foodtech. Du skal have evnen til at opbygge et team – viljen til at lære og gøre det der skal til for at eksekvere en forretningside og få den til at vokse. Virksomheden må max være 3 år gammel.

HVORNÅR?

Vi starter det 7. batch op den 11. januar 2021 – Vi holder løbende samtaler.

INTERESSERET?

Vi udvælger 10 teams på baggrund af en pitch. Er du interesseret, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder, Anne Handlos: ah@ehhs.dk/ 30108081

Something is wrong.
Instagram token error.

HVEM ER VI?

Greater Copenhagen Food Startup er et samarbejde mellem Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Målet er simpelt: at få flere madiværksættere til at lykkes og vokse. Projektet løber til og med 2021. Vi er finansieret af EUs Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

        

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder,
Anne Handlos: ah@ehhs.dk / 30108081

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave