Få din food startup til at vokse

ACCELERATORWORKSHOPS

WORKSHOPS

Food Startup giver dig en unik mulighed for hands-on forretningsudvikling sammen med erfarne forretningsudviklere og andre madiværksættere.

Gennem workshoppakken tilbyder vi viden, coaching og adgang til vores netværk – efter de fire workshops står du med en klar og testet forretningside og en håndgribelig handlingsplan. Du skal være forberedt på at arbejde intenst med din forretningside – torsdage mellem de forskellige workshops er der mulig for at mødes i CPH Food Space og sparre med de andre madiværksættere i huset og vores forretningsudviklere. Vi kører workshoppakken to gange om året.

Målgruppe: Du er potentiel eller ny madiværksættere inden for madhåndværk, foodtech, streetfood, fødevareproduktion, restaurant/cafe, madkoncepter eller madformidling.


WORKSHOPPAKKEN BESTÅR AF FIRE DELE

KNOW

Torsdag den 12. oktober kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

Hvad tilbyder din virksomhed og hvordan skiller den sig ud? Hvilke partnerskaber skal du indgå, hvordan skal dit team se ud og hvad skal du bruge for at gøre din ide til virkelighed? Den første workshop fokuserer på at gøre dit forretningskoncept skarpt.

Læs mere

SHOW

Torsdag den 26. oktober kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

Hvordan kommer du ud til markedet? Hvad er dine salgskanaler? Den anden workshop handler om salg og hvordan du bedst bruger din energi, når du skal sælge. Du tester dine antagelser efter workshoppen.

Læs mere

GROW

Torsdag den 9. november kl. 16 – 21, Rokkedyssegaard, Værløse

Hvordan laver du et solidt fundament for virksomheden, så den kan vokse? På den tredje workshop står du med et klart og testet koncept og er klar til at lave en konkret handlingsplan for udviklingen af virksomheden.

Læs mere

PITCH & DATING

Torsdag den 23. november kl. 16 – 20, CPH Food Space, Kbh. V

Du pitcher din forretningside, og vi inviterer vores netværk, som du speed dater i forhold til at skabe kontakter, der kan bringe din virksomhed videre.

Læs mere

Workshoprækken er desværre fuldt booket, men fortvivl ikke. Hvis du tilmelder dig, kommer du på venteliste og vi ser, om vi kan finde en plads til dig, hvis vi får afbud.

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen - programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse - det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding og spørgsmål
Når du trykker på tilmeldingsknappen, tilmelder du dig hele pakken på en gang. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder: Anne Neerup Handlos: foodstartup@vhhr.dk / 3010 8081
ACCELERATOR

Accelerator programmet strækker sig over 5 intensive måneder og giver dig adgang til:

  • kontor- og mødefaciliteter i CPH Food Space, hvor du bliver en del af et ambitiøst iværksættermiljø
  • køkkenfaciliteter til test, udvikling og demonstration
  • løbende sparring med erfarne forretningsudviklere med branchespecifik viden
  • mentorer med branchespecifik baggrund – vi håndplukker dem, der giver mening for dig
  • vores netværk af succesfulde iværksættere, investorer og videnspersoner/miljøer

Programmet koster 5.000 kr. pr. virksomhed

Målgruppe:
Vi er på udkig efter passionerede startups inden for fødevarer/madkoncepter/foodtech. Du skal have evnen til at opbygge et team - viljen til at lære og gøre det der skal til for at eksekvere en forretningside og få den til at vokse.

Hvornår?
Vi regner med at starte første acceleratorprogram i løbet af november 2017.

INTERESSERET?

Vi udvælger 10 startups pr. program på baggrund af en pitch. Send os en mail, hvis du er interesseret - så tager vi et møde: foodstartup@vhhr.dk

FØLG MED

Kom med bag kulisserne og følg udviklingen af vores food startups!

HVEM ER VI?

Greater Copenhagen Food Startup er et samarbejde mellem Væksthus Hovedstadsregionen, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Målet er simpelt: at få flere madiværksættere til at lykkes og vokse. Projektet løber til og med 2019. Vi er finansieret af EU's Social Fond og Region Hovedstadens Vækstforum.Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder, Anne Neerup Handlos: foodstartup@vhhr.dk / 3010 8081