WORKSHOPS


WORKSHOPS FOR NYE MADIVÆRKSÆTTERE

Vi afholder i Greater Copenhagen Food Startup 2 x Workshops for potentielle og helt nye iværksættere med ideer til nye fødevareprodukter d. 10.02.2022 og d. 24.02.2022 fra 16:30 – 19:30.

Vi giver dig viden og redskaber til at konkretisere og teste din ide og til at forstå og nå dine kunder. Du kommer til at arbejde med din forretningside og får konkret sparring med eksperter og andre madiværksættere, som for ikke så længe siden har været på samme rejse som dig.

Hvem møder du?

· Henrik Christensen: En af stifterne bag Planteslagterne og Food Startup Alumni.

· Jeanette Elgaard Carlsson: Forretningsudvikler hos Erhvervshus Hovedstaden med speciale i fødevarebranchen. Hun er bl.a. tidligere direktør i Froosh og nuværende bestyrelsesformand hos Frankly Juice.

· Louise Benkjær Limbach: Stifter af København Kombucha og Food Startup Alumni.

· Martin Bregnballe: Stifter af Fangst. Erfaren rådgiver indenfor madiværksætteri og tidligere udviklingsdirektør i Meyers.

· Mia Maja Hansson Frederiksen: Stifter af bl.a. delekøkkenet Kitchen Collective og Street Food om Søerne. Hun har derudover hjulpet en lang række madiværksættere i gang.

Målgruppe

Du er potentiel eller helt ny madiværksætter med ideer til nye fødevareprodukter.

Hvornår?

Den 10.02.2022 og 24.02.2022.

Klokken 16:30 – 19:30.

Workshops er sammenhængende, og ved tilmelding tilmelder du dig således til begge.

Tilmelding er GRATIS.

Vi kan gøre det gratis, fordi Greater Copenhagen Food Startup er finansieret af EU’s Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Det er til gengæld et krav, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse. Ved oprettelse af din bruger på denne hjemmeside udfylder og underskriver du et startskema, hvor dine personlige oplysninger fremgår. Du vil efter din deltagelse modtage et slutskema via denne hjemmeside, som vi ligeledes vil bede dig udfylde og underskrive som dokumentation for din deltagelse.

TILMELDING

Tilmeld dig vores Workshops

Om Greater Copenhagen Food Startup

Greater Copenhagen Food Startup er en fokuseret accelerator for tidligere madiværksættere, som holder til i CPH Food Space i Kødbyen. Vi bygger på et stærkt netværk i madens verden og samarbejder bl.a. med Irma, Coop Crowdfunding og Torvehallerne om at bringe nye, bæredygtige fødevarer og koncepter på markedet. Vi arbejder med madiværksættere, der bidrager til at løse sundheds- og bæredygtighedsudfordringer, og har holdninger til råvarer, madsystemer og hvordan vi spiser. Greater Copenhagen Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Smag på Nordsjælland og Københavns Kommune og er finansieret af EU’s Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

COVID-19

Vi forventer at afholde vores Workshops i Staldkøkkenet dog med forbehold for ændringer qua COVID-19. Såfremt de ikke kan afholdes fysisk i Staldkøkkenet, vil du modtage et link til Zoom, hvor de vil afholdes.

Se hvad tidligere deltagere siger ...

”Jeg har været glad for det sociale netværk og den faglige sparring, som har hjulet mig videre med mit projekt.”
— PERNILLE PAULSEN, KING SIZZLE
“Det har været utroligt interessant! Jeg har lært en masse om mig selv og den virksomhed, som jeg gerne vil starte.”
— NIELS MØLLER CHRISTENSEN, MARGUERITRUTE TIL FØDEVARE
”Workshopforløbet gav mig en super god ramme og struktur for at videreudvikle og gøre min ide mere konkret.”
— TRINE LARSEN, VERDENSKONFEKT

FOOD STARTUP ACCELERATOR

Vi søger ambitiøse Food Startups til vores Food Startup Accelerator. Vi tilbyder matchmaking, mentorsparring, adgang til et stærkt netværk i madens verden og muligheden for at teste produkter via samarbejder med bl.a. COOP Crowdfunding, Irma og Torvehallerne.

JERES DELTAGELSE I GREATER COPENHAGEN FOOD STARTUP GIVER ADGANG TIL:

  • Mentorsparring – I får en fag- og branchespecifik mentor, som forestår løbende 1:1 sparring igennem hele forløbet og sørger for, at I rykker på jeres planer.
  • Særligt udviklet sparringsforløb med COOP Crowdfunding ift. udvikling og gennemførsel af et crowdfunding projekt.
  • Mulighed for at komme på hylderne og teste jeres produkter i op til 40 Irmabutikker i 3 mdr. gennem eksklusivt samarbejde med Irma og COOP – herunder løbende sparring med Irma og COOP.
  • Matchmaking, konkret viden og indspark fra fx indkøbere, fageksperter og andre startups.
  • Netværk af succesfulde iværksættere, investorer og videnpersoner/miljøer.

Programmet koster 5.000 kr. pr. virksomhed.

Mød vores acceleratordeltagere

HVEM ER DU/I?

Vi er på udkig efter passionerede startups inden for fødevarer/madkoncepter/foodtech. Du skal have evnen til at opbygge et team – viljen til at lære og gøre det der skal til for at eksekvere en forretningside og få den til at vokse.

HVORNÅR?

Vi starter vores 8. hold op den 22.09.2021.

INTERESSERET?

Vi udvælger 10 teams på baggrund af en pitch. Er du interesseret, er du meget velkommen til at kontakte projektleder, Anne Handlos: ah@ehhs.dk / +45 30 10 80 81 eller studentermedhjælper Oscar Sonne Hansen: osh@ehhs.dk / +45 61 88 46 82 fra Erhvervshus Hovedstaden.

Something is wrong.
Instagram token error.

HVEM ER VI?

Greater Copenhagen Food Startup er et samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Målet er simpelt: At få flere madiværksættere til at lykkes og vokse. Projektet løber til og med 2021. Vi er finansieret af EUs Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

            

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte projektleder, Anne Handlos: ah@ehhs.dk / +45 30 10 80 81 eller studentermedhjælper Oscar Sonne Hansen: osh@ehhs.dk / +45 61 88 46 82 fra Erhvervshus Hovedstaden.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave