FOOD PITCH: : Oplev det nyeste på den københavnske madiværksætter-scene.

Få indsigt i de nyeste madideer, når Food Startups seneste acceleratorhold pitcher for bl.a. Claus Meyer. Mød også stjernekokken Kamilla Seidler og hør om hendes ambitioner for en bæredygtig madscene.     


Tilmeld dig her


Oplev energien og kreativiteten, hør om de nyeste madidéer og mød en flok inspirerende madiværksættere, som netop har afsluttet Food Startups acceleratorprogram. 
Mød:

  • Fonda CPH, Planteslagterne, Vera Mexicana, København Kombucha, Mamam, The Syrup Company, Popseco m.fl. – de nyeste skud på hovedstadens mad- og fødevarescene.

  • Toprestauratøren Henrik Yde, der som en af de få, har formået at gøre sit flagsskip Kiin Kiin og mange andre restauranter med stjernestatus til gode forretninger. 

  • Irma og Coop Crowdfundingog og hør, hvorfor de samarbejder om at skabe plads til nye madiværksættere og en mere mangfoldig madscene. 


Martin Bregnballe
 og Mia Maja Hansson fra CPH Food Space leder pitch-sessionen, mens et skarpt panel bestående af Anette Christensen, konceptchef fra Irma, forretningsudvikler Louise Ertman og investor Alex Lysemose giver feedback til madiværskætterne. 

Der er selvfølgelig mulighed for at netværke med iværksætterne og smage sig igennem serveringer fra et udvalg.Program15.30: Dørene åbner16.15: Velkommen v. CPH Food Space og Greater Copenhagen Food Startup16.30: Irma og Coop Crowdfunding16.45: Henrik Yde17.15: Pause, mad og drikke18.15: Pitch: Fonda CPH, Planteslagterne, Vera Mexicana, København Kombucha, Mamam, The Syrup Company, Popseco m.fl.20.00: Networking, mad og drikke