Hvem er med?

Food Startup accelerator-programmet består af passionerede startups med produkter inden for fødevarer, madkoncepter eller foodtech. Virksomhederne er håndplukket til programmet, der forløber over 5 måneder i CPH Food Space, hvor de skal arbejde med udviklingen af deres virksomheder.

FOOD STARTUP ACCELERATOR-DELTAGERE

Lagom

Lagom laver en række frugtdrikke fyldt med smag, uden tilsat sukker og med et lavt indhold af kalorier – nemlig cirka 22 Kcal pr. 100 ml juice.
Ordet ’Lagom’ er svensk og betyder ”lige tilpas” eller ”ikke for meget, ikke for lidt”. Lagom arbejder på at lave frugtdrikke så natuligt og simpelt som muligt.
Læs mere om Lagom

Mellow Copenhagen

Mellow er sat i verden for at lave sunde, naturlige og bæredygtige chokoladebarer. Chokoladen laves på nogle af verdens bedste kakaobønner ved bean-to-bar processen i København, ved brug af bare to ingredienser: kakaobønner og uraffineret sukker. Bag Mellow står Jacob, som er kemiingeniør og som bruger sin videnskabelige baggrund og viden om kemi og biologisk fermentering i udviklingen af chokoladerne. Dette sikrer et naturligt højt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler i de håndplukkede kakaobønner. Mellow tænker bæredygtighed ind i processerne hele vejen fra kakaobønderne til den færdige chokoladebar. Mellows mål er at inspirere folk gennem veldesignede produkter med hjælp fra lokale kreative og håndværkere.
Læs mere om Mellow Copenhagen

kleen hub

kleen hub er Danmarks første retur-system til kaffekopper og madbokse. Vi gør det muligt at låne og returnere genbrugelige kopper og bokse via en smartphone app. Ved brug af kleen hub appen kan kunder låne en genbrugelig kaffekop eller mad boks gratis, i op til 10 dage uden opkrævning af depositum. App’en sørger for at produkterne kommer tilbage i cirkulation. Kunderne kan returnere de lånte kopper eller bokse til enhver partner café eller restaurant, hvor de bliver rengjort inden videre distribution. Hos kleen hub bekæmper vi kulturen omkring engangsbrug!
Læs mere om kleen hub

Inspiral

Hos Inspiral skaber de produkter, der inspirerer dig: Hvem er du, hvordan vil du leve og spise.
Deres produkter er 100% plantebaserede og naturlige og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Til gengæld finder du produkter såsom nøddemix og sprøde kålchips, med et afbalanceret indhold af næringsstoffer, vitaminer, mineraler og et højt indhold af kostfibre.
Læs mere om Inspiral

Små Hænder

Små Hænder er to kokke, som laver mad til små hænder. Bag virksomheden finder man Malene og Jennifer, som er på en fælles mission om at skabe lækker og næringsrig babymad, der lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger for ernæring til de små.
Med udgangspunkt i deres madfaglige baggrunde, vil de to iværksættere skabe måltider til babyer, der er økologiske, følger sæsonerne og som skal smage så godt, at de voksne også har lyst til at smage. De tror nemlig på, at mætte børn er glade børn.
Læs mere om Små Hænder

Beam Me Up

Beam Me Up laver plantebaseret protein-is, spækket med næring. Beam Me Up vil gerne ændre på nuværende dogmer omkring træning og proteinbehov, gennem nyskabende og velsmagende produkter.
Deres mission er at gøre det næringsrige og plantebaserede valg ligetil, ved at levere et 100 % naturligt og plantebaseret alternativ til de eksisterende proteinprodukter på markedet.
Bag Beam Me Up står Ginda, som har lavet plantebaseret mad i + 20 år som køkkenchef og produktudvikler, er uddannet indenfor plantebaseret sportsernæring og som ernæringsterapeut. Beam me up laver ernæringsrig is med super foods og højt indhold af protein.
Læs mere om Beam Me Up

Bruz

Hard Seltzer er brygget for fit & fun living. Det er kort fortalt sol, sommer og brusende velsmag på flaske! BRUZ Hard Seltzer brygges fra bunden ved en naturlig gæringsproces, og i en BRUZ indgår der naturligvis kun de bedste, økologiske råvarer, hvilket resulterer i en frisk, boblende og let syrlig alkoholisk drik med smag af hyldeblomst og lime. Fakta om BRUZ Hard Seltzer: - 4% alkohol - Halvt så mange kalorier som en øl, en tredjedel af vin, cider m.v. - Nul kulhydrater - Økologisk, vegansk og glutenfri - Frisk smag af hyldeblomst og lime (+ flere nye smage under opsejling) - Lokalt produceret helt fra bunden via en naturlig brygge- og gæringsproces. BRUZ - made for fit & fun living!
Læs mere om Bruz

COASTI

COASTI er taget ud på en rejse med udvikling af økologisk og eksotisk mad og drikke for at få dig til at opdage nye smage. Visionen er at skabe en eksklusiv og udsøgt linje af økologiske produkter fremstillet af tropiske frugter og blomster. Produkterne er 100% lavet af økologiske ingredienser og indeholder ikke konserveringsmidler eller syntetiske forstærkere. COASTI sigter mod at støtte iværksætteri og agribusiness blandt unge og kvinder i Afrika og dermed bidrage til at finde bæredygtige løsninger på ungdomsarbejdsløshed. Derfor kommer deres råvarer fra kooperativer i Afrika. COASTI ønsker at forbedre levevilkårene og skabe positiv social forandring, og samtidig lave produkter, der giver en behagelig følelse og skaber glæde i fællesskab.
Læs mere om COASTI

Veatery

Veatery’s vision er at løfte det plantebaserede køkken til nye højder og derigennem få flere til at spise grønnere mad. Konceptet bygger på, at grøn og sund hverdagsmad skal smage fantastisk, vække alle smagssanser og være smukt anrettet. Derudover er det super essentielt, at det er både nemt og fleksibelt med den højeste kvalitet. Det smarte er, at Veatery har gjort alt arbejdet for dig. Veatery kreerer plantebaserede måltidskits med grøntsager i hovedrollen. Det er mad lavet på økologiske råvarer i sæson, som smager og føles som hjemmelavet mad, uden at du behøver bruge flere timer i køkkenet. Måltidskits er din bedste ven i en travl hverdag, og Veatery gør det både nemt og yderst lækkert at spise plantebaseret
Læs mere om Veatery

Science Brew

Science Brew Food hub er en spin-out fra DTU med skarpt fokus på cirkulær fødevareteknologi. Science Brew arbejder med unikke internationale patenter, i samarbejde med DTU Food, hvor de minimerer råvareforbruget i ølproduktion og udnytter biprodukterne til nye typer fødevarer. Glem aflad gennem CO2 kvoter – det er deres mål at ændre ølbrygningens aftryk på verdens energi- og ressourceregnskab med fokus på cirkulær tænkning, energiforbrug og intelligent ressourceanvendelse.
Læs mere om Science Brew

Dansk Tang

Dansk Tang producerer fødevarer med tang og gør en ære i at bruge lokale fødevarer fra Odsherred, hvor de har hjemme. Tangen håndhøstes af specialtrænede dykkere, så det sikres, at tangen hele tiden er af højeste kvalitet, ligesom tangen skæres, så den gror op igen. Dansk Tang arrangerer også tangsafari, hvor man kan komme med i vandet og høste havets grøntsager. Udover at være baseret på lokale værdier og lokale råvarer, så fokuserer de også på bæredygtighed i produktionen. Tørringen af tangen sker via solenergi om sommeren og ved produktionen er der ikke noget restprodukt – alt bliver brugt.
Læs mere om Dansk Tang

Vinhanen

Vinhanen har siden de startede på Nørrebro i 2013 haft én mission; at kunne tilbyde kvalitetsvin til en fair pris. Grundprincippet om at købe vin på bulk direkte fra vinbønder, før det bliver flasket, har gjort det muligt for dem at tilbyde håndlavet kvalitetsvin til overkommelige priser.
I acceleratorprogrammet arbejder de på at kunne servere vin i øjenhøjde ved at komme det på ølflasker.

Læs mere om Vinhanen

Frederikke Legaard

Frederikke Legaard er optaget af kunst og arbejdet med forskellige materialer. Efter Frederikke vandt Den Store Bagedyst, er hun nu ved at finde ud af, hvordan hun skal kombinere kunst, formidling og forretning indenfor madens verden.
Læs mere om Frederikke Legaard

Vinbonden / Le Rait Butik / Naturvinsklubben Lasolle

Jon Capuol er fjerdegenerations vinbonde på familievingården og har gerne ville lave sin egen vingård. Jon har fået mulighed for at købe 3,5 hektar vinmarker af sin gode veninde og vinbonde Stéphanie Roussel på Chateau Lassolle i Marmande i Sydvestfrankrig. Derfor starter han nu Naturvinsklubben Lasolle, med målet at skabe et fællesskab omkring naturvin.
Læs mere om Vinbonden / Le Rait Butik / Naturvinsklubben Lasolle

Mosi

Mosi arbejder på et nyt og friskt babymadsprodukt, som kun indeholder skånsomt tilberedte grøntsager og frugter, hvilket sikrer din baby den bedst mulige næring. Hos Mosi har de en klar vision om at gøre livet som småbørnsforældre lettere, dog uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Mosi tror på, at deres babymad efterlader et spor af engagement, ærlighed og omsorg.
Læs mere om Mosi

Amlou

Amlou arbejder med marokkansk arganolie til brug i madlavning. Olien er kendt som et vidunderprodukt i flere dele af verden, da den er rig på omega 6 og omega 9, og så har den egenskaben af en karakteristisk nøddeagtigsmag, men uden at være lavet på nødder. Det gør den anvendelig i både det søde og salte køkken, og gør det muligt for nøddeallergikere at nyde den delikate smag af nødder.
Læs mere om Amlou

Changing Food

Changing Food er en praksisorienteret rådgivningsvirksomhed med fokus på omlægning af professionelle køkkener til en mere klima- og miljømæssig bæredygtig drift.
De laver CO2-analyser for at afdække potentialer for omlægning, og tilbyder implementeringsrådgivning og kurser i klimavenlig køkkendrift.
Læs mere om Changing Food

Nordic Snails

Danske Frilandssnegle er Danmarks største farm med lokaltproducerede spisesnegle, eksklusivt opdrættet på friland ved Roskilde under kontrollerede forhold.
Bag virksomheden står iværksætterparret Ditte Ankjærgaard og Carsten Gydahl-Jensen, som bor i Roskilde og elsker snegle. De er store tilhængere af bæredygtige fødevarer, cirkulære produktioner og smagfulde lokalproducerede råvarer, og da de først hørte om denne farmdrift, var de begge hurtigt solgt!
Læs mere om Nordic Snails

Spiritium

Spiritium Cocktails er et cocktailkoncept, som gør det nemt og sjovt for alle at lave lækre, professionelle cocktails derhjemme.
Idéen til Spiritium Cocktails opstod på en lille fortovscafé i Rom under den bagende italienske sommersol, i selskab med gode venner og lækre cocktails. Her blev livets små og store spørgsmål vendt – herunder, måske et af livets største: ”Hvorfor får man aldrig lige så gode cocktails derhjemme!?”
Læs mere om Spiritium

Tilberedt

Tilberedt laver færdiglavede retter på glas, og går mere op i smag end i fedtprocenter. Michael laver mad fra bunden, med egne fonde og bouilloner. Han lægger vægt på at bruge ærlige råvarer, og ønsker at tilbyde håndlavet mad på glas, der har en fyldig og harmonisk smag.
Læs mere om Tilberedt

Fruit-Up

Fruit-up er et social impact start-up, som upcycler spildproduktet fra cashewindustrien i udviklingslande. Dette drejer sig om cashewæblet; en eksotisk frugt, der gror ovenpå hver enkelt lille cashewnød, og som typisk efterlades på marken efter høst. Fruit-up ønsker at afhjælpe dette ved at gøre brug af frugten som ingrediens i forskellige typer produkter.
Dette er både med til at mindske et stort spild, og til at hjælpe landmænd med at udnytte alle dele af deres afgrøder og dermed øge udbyttet fra høsten.
Læs mere om Fruit-Up

Møllers Økologiske Hjemmebag

Kernen i Møllers Hjemmebag er passion, økologi, kvalitet, kærlighed og tid. Bag Møllers står Niels, som kun bager med gode råvarer - økologiske, friske varer, som han ved præcis, hvor kommer fra. Derfor er hans samarbejdspartnere primært hans nærmeste familie. Hjemmebag er for ham definitionen af hygge, god stemning og smag af familiegenerationers bagværk.
Niels eksperimenterer ofte og værner om det uperfekte. Det betyder også, at hans brød næsten altid ser forskelligt ud.
Læs mere om Møllers Økologiske Hjemmebag

NordicGrow

NordicGrow udvikler en serie unikke og innovative indendørs haver til hjemmet i bæredygtigt, simpelt og smukt integreret design.
Haverne er lette at bruge, man sørger for lys ved hjælp af en stikkontakt og man skal blot tilføre vand en gang om måneden, resten sker automatisk.
Det første produkt i serien – Gurli – er lavet i træ og keramik har plads til tre spiselige planter og er designet til at passe ind i køkkenet, vindueskarmen eller på en hylde.
Læs mere om NordicGrow

Leguel

Leguel er økologiske karameller. Karamellerne skal - ud over at være superlækre - inspirere til at huske at tage en pause indimellem, snuppe en karamel, tygge på den og på, om man har det godt, om man følger sine drømme og får det rigtige ud af sin hverdag

Læs mere om Leguel

Frk. Sommers Køkken

Frk. Sommers Køkken er ny type måltidsløsning, som hjælper den travle familie med at lave nem, sund og hjemmelavet aftensmad, der smager godt!
Læs mere om Frk. Sommers Køkken

Quinch & Tickle

Quench & Tickle og handler om at forene kvalitet og convenience, så folk kan nyde kvalitetsdrinks i helt nye rammer.
Læs mere om Quinch & Tickle

Le Trang

Vietnamesisk street food truck, som nu også er i gang med at producere tofu.
Læs mere om Le Trang

Super Good & Co.

Super Good & co er en innovativ virksomhed, der skaber smagfulde og plantebaserede alternativer til de traditionelle mejeriprodukter.

Læs mere om Super Good & Co.

Saito Sushi CPH

SAITO SUSHI udspringer af sushikok, Takashi Saitos, store passion for eksperimenterende sushi i høj kvalitet. SAITO SUSHI Cph tilbyder sushi og andre japanske retter i høj kvalitet til private selskaber, pop-ups og firmaevents.

Læs mere om Saito Sushi CPH

Good Food

GOOD FOOD er et fast food restaurant koncept, der vil gøre det muligt for børnefamilier at spise ude oftere og sundere uden at det går ud over økonomien. Maden baseres på burgers og bowls og vil fokusere på en balance mellem pris på den ene side og økologi, bæredygtighed og sundhed på den anden side

Læs mere om Good Food

Mette Ravn Vanilje

Mette Ravn Vanilje leverer den bedste vanilje fra hele verden - og nu med egen farm. De sælger både til private og til virksomheder, holder foredrag om vanilje og udvikler egen vanilje i Tanzania
Læs mere om Mette Ravn Vanilje

Økoskabet

Økoskabet er en ny afsætningskanal af økologiske fødevarer, tænkt og udviklet af Seerupgaard, som er en lille økologisk gård på Amager, Økoskabet har direkte salg for øje, fra mark til bord direkte - Landet ind til byen

Læs mere om Økoskabet

Bellyfood

Belly Food laver sondemåltider af økologiske fødevarer. Måltiderne er sammensat så de indeholder et bredt udvalg af vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer og alt det, vi mennesker ellers har brug for samtidig med at have et højt energiindhold.

Læs mere om Bellyfood

Zaffron Måltidskasser

Danmarks første halal måltidskasse, med ægte traditionelle pakistanske/indiske, tyrkiske og marokkanske retter m.m

Læs mere om Zaffron Måltidskasser

VI.ER AKVAVIT

VI.ER AKVAVIT er en serie af moderne nordiske akvavitter og er ligeledes et eventyrlystent cocktailbrand, Rastløs cocktails, hvis etos er kvalitet og innovation.
Læs mere om VI.ER AKVAVIT

Okay Food

Okay Food er en app, der automatisk håndterer alt det, der vedrører kostpræferencer i forbindelse med møder, selskaber, events og konferencer.

Læs mere om Okay Food

RØRT

RØRT nytænker de klassiske pålægssalater og tager kategorien til nye højder med klare principper om bæredygtighed, sundhed og fremfor alt velsmag.
Læs mere om RØRT

Ærligt

Økologisk kaffe-truck og cafe. Laver desuden økologiske, håndlavede ispinde, sirupper og cookies
Læs mere om Ærligt

Begin

Økologisk forfriskende G&T serveret i en flaske.
Læs mere om Begin

The Syrup Company

Vi gør restauranter mere bæredygtige ved at levere soda sirup i stedet for sodavand, så bl.a. flasker ikke spildes.
Læs mere om The Syrup Company

Mamam

MaMam er en ny dansk fødevarevirksomhed, der producerer økologisk frysetørret babymad.
Læs mere om Mamam

Vera Mexicana

Ny mexicansk fødevarevirksomhed i København, som er inspireret af tradition og nysgerrighed
Læs mere om Vera Mexicana

København Kombucha

"Fill your day with Sparkling moments" med København Kombucha.
Alkoholfri, naturligt boblende og lækker vinøs drik.

Læs mere om København Kombucha

Fonda CPH

Fond til kroppen og koppen. Drikke-fond lavet fra bunden på bæredygtige animalske og vegetabilske råvarer med mange add-ins og kombos

Læs mere om Fonda CPH

Baby-Deli

Baby-Deli tilbyder et bredt udvalg af økologiske ingredienser, sammensat i grødkasser, så du nemt kan tilberede varierede grødmåltider til dit barn.
Læs mere om Baby-Deli

Popseco

En frys selv is, baseret på økologisk kokosvand og naturlig frugt koncentrat. Ingen fedt, laktose eller gluten og ikke tilsat sukker.
Læs mere om Popseco

Copenhagen Winery

Et nordisk vineri, som producerer mousserende frugtvine af høj kvalitet med en lokal og bæredygtig profil.
Læs mere om Copenhagen Winery

Plantepølsen

Plantepølsen serves vegan gourmet hotdogs that are inspired by the tastes of the region and of the world. Our tasty sausages are based on plant proteins and healthy fibres.
Læs mere om Plantepølsen

Rebæl

Hos Rebæl er vores vision at skabe et alternativ til det traditionelle og klassiske cocktail håndværk.
Læs mere om Rebæl

Numba

Numba producerer læskende superfood-drinks. Inspireret af Afrikas natur. Produceret i Danmark
Læs mere om Numba

Nordic Fats

Nordic Fats arbejder med de traditionelle nordiske fedttyper – oksefedt, svinefedt, andefedt, gåsefedt, og (klaret) smør.
Læs mere om Nordic Fats

Foodture

Foodture producerer tempeh lavet af økologisk og fermenterede lupinbønner. Kort sagt en superfood.
Læs mere om Foodture

Blid

BLID laver velsmagende vandkefir med lavt sukkerindhold og masser af sunde mælkesyrebakterier.
Læs mere om Blid

Mulgeo

MULGEO is a new Blinis Concept - the small fluffy pancake, in fusion with a Danish tradition for a lavish open sandwich.
Læs mere om Mulgeo

Råhygge

Råhygge har specialiseret sig i en sundere form for nordisk-inspireret kaffe blandet med medicinske svampe.
Læs mere om Råhygge

NØD Nordic Food Tech Company

Nordisk snackbar fyldt med nødder, kerner og superfrugter.
Læs mere om NØD Nordic Food Tech Company

TATAR

Tatar er et gastronomisk koncept, som mestrer den klassiske franske tatar.
Læs mere om TATAR

RÅHANDEL

Råhandel er en markedsplads, som bygger bro mellem professionelle madhåndværkere og lokale mikroproducenter.
Læs mere om RÅHANDEL

GRØNDALS

Grøndals sælger bæredygtigt og smagfuldt tun, makrel og sardiner på dåse.
Læs mere om GRØNDALS

TINY GARDENS

Mikrogrønt til hjemmet, så alle kan have grønt drys til maden lige ved hånden.
Læs mere om TINY GARDENS

RUS

RUS laver forfriskende og økologisk vandkefir.
Læs mere om RUS

BANANA CPH

Banana CPH gør isdesserten til et lækkert næringsrigt måltid.
Læs mere om BANANA CPH

MOSH BY FANNO

MOSH by Fanno har givet dadlen et ansigtsløft og skabt en luksus dadelkugle med chokolade og nødder.
Læs mere om MOSH BY FANNO

WHOLI

Wholi Foods laver lækre snacks med dadler og nødder – og insekter!
Læs mere om WHOLI

ROOTS FOOD

Moringa by Roots er pulver og flakes fra moringatræet, som giver et naturligt boots til hverdagens mad og drikke.
Læs mere om ROOTS FOOD