Om CPH Food Space

Kooperativet CPH Food Space er et madinnovationshus og kontorfællesskab for madiværksættere og vækstvirksomheder, som arbejder med madoplevelser, nye tanker for madproduktion og samarbejder i og rundt om madens verden.
Her bor en underskov af madiværksættere, der blandt mange andre er en stærk kilde til, hvad der rør sig i madbranchen lige nu. Og vi huser virksomheder, organisationer og projekter, der har nogle ambitiøse mål om at få noget til at vokse og gro. Der findes andre valuta end penge og bundlinjerne kan udgøres af målsætninger inden for miljømæssig bæredygtighed, menneskelige bæredygtighed og økonomisk bæredygtighed. 

CPH Food Space er et rum, hvor vi prøver nye ting af – sammen og på tværs af andelshaverne – og et sted, der fordrer til menneskelig og faglig udvikling gennem samarbejde, der stimulerer og inspirerer os til det bedre.

Hvem er andelshaverne i CPH Food Space?

Lær os at kende og se, hvem der er andelshavere her:

Changing Food

Coop Crowdfunding

Demi Community

Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri

Good Taste/Vera Mexicana

Havhøst

Hello Kitchen

Kitchen Collective

Koalition og Madland

København Kombucha

Madkonsulenten

Madvognen

Mimic Seafood

Rådet for Sund Mad 

Rebel Food

Sense of Nordic Food

Spiritium

Streetfood om Søerne

Priser

Fuldstidsplads: 3.450 DKK om måneden + moms

Deltidsplads: 2.150 DKK om måneden + moms

Vi tilbyder desuden endagsleje af mødelokaler og arbejdsområder med mulighed for at tilkøbe forplejning. Kontakt os for at få et tilbud.

Vil du vide mere?

Vi byder altid gerne på en kop kaffe og en snak, hvis du har lyst til at blive klogere på CPH Food Space og overvejer, om vi er et kontorfælleskab for dig. 

Kontakt

Mia Maja Hansson
miamaja@kitchencollective.dk
(+45) 25 32 79 96

Adresse

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
DK-1715 København V