SHOW YOURSELF

Torsdag den 26. oktober kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

På den anden workshop bliver du klar på, hvem dine kunder er og hvordan du skal forholde dig til dine kunder og dine salgskanaler.

Workshoppen består af lidt teori og meget praksis, hvor du arbejder med din ide/koncept. Ligesom på første workshop møder du en succesfuld madiværksætter, som deler ud af sine oplevelser fra det første møde med markedet. Du arbejder med at udvikle dit Minimum Viable Product (MVP), som er grundelementet, når du skal teste om dine forretningside holder vand i mødet med markedet. Formålet med et MVP er at skabe noget, som ligner det produkt eller den service, du vil sælge, men med absolut kun de mest nødvendige funktioner for at præsentere det for potentielle kunder og få feedback. Vi slutter dagen af med lidt godt at spise og drikke.

Inden næste workshop har du testet din ide/koncept af på 5 potentielle kunder.

Program:

  • Velkommen og intro til programmet
  • Mød en succesfuld madiværksætter
  • Oplæg: SHOW yourself
  • Workshop: Lav dit MVP og planlæg test hos potentielle kunder
  • Vi spiser sammen

Torsdag d. 2. november er der igen PIT i CPH Food Space fra kl. 16, hvor du har muligheden for at arbejde videre med din MVP (evt. i køkkenet) med vores hjælp og vejledning – kom og vær med til bobler og sparring!

Tilbage til oversigt

Vil du være med?

Workshoprækken er desværre fuldt booket, men fortvivl ikke. Hvis du tilmelder dig, kommer du på venteliste og vi ser, om vi kan finde en plads til dig, hvis vi får afbud.

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen - programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse - det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding og spørgsmål
Når du trykker på tilmeldingsknappen, tilmelder du dig hele pakken på en gang. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder: Anne Neerup Handlos: foodstartup@vhhr.dk / 3010 8081