PITCH & DATING

Torsdag den 23. november kl. 16 – 20, CPH Food Space, Kbh. V

Du pitcher din forretningside, og vi inviterer vores netværk, som du speed dater i forhold til at skabe kontakter, der kan bringe din virksomhed videre.

Denne eftermiddag/aften kan du møde partnere, investorer, brugere/kunder og andre relevante stakeholdere, når vi inviterer vores netværk i madverdenen. Du får mulighed for at teste din MVP og at pitche over for relevante personer, så du kan blive klogere på dit koncept igennem feedback. Måske går du derfra med et tilbud om samarbejde eller en aftale med den co-founder, du gik og manglede i din virksomhed. Vi serverer bobler og snacks, imens du speeddater dig gennem CPH Food Space.

Tilbage til oversigt

Vil du være med?

Workshoprækken er desværre fuldt booket, men fortvivl ikke. Hvis du tilmelder dig, kommer du på venteliste og vi ser, om vi kan finde en plads til dig, hvis vi får afbud.

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen - programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse - det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding og spørgsmål
Når du trykker på tilmeldingsknappen, tilmelder du dig hele pakken på en gang. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til projektleder: Anne Neerup Handlos: foodstartup@vhhr.dk / 3010 8081