Know Yourself

Torsdag den 21. marts 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

På den første workshop bliver du klar på, hvilken værdi du skaber for dine kunder og hvordan dit team, dine partnerskaber, aktiviteter og ressourcer skal skrues sammen for at skabe den værdi.

Workshoppen består af lidt teori og meget praksis, hvor du arbejder med din ide/koncept. Vi inviterer en succesfuld madiværksætter, som fortæller om sine erfaringer med at opbygge en virksomhed og om at kende sig selv i forhold til at sætte et team, ramme kunderne og have overblik over hvad der skal til for at realisere en forretningside. Du arbejder med de samme temaer i forhold til din virksomhed som en del af workshoppen.

Resultatet af workshoppen er et pitch-deck, som kan bruges hvad enten du har brug for at præsentere din ide og koncept over for en kunde, en investor eller noget helt tredje. Workshoppen slutter af med at du pitcher over for de øvrige deltagere.

Program:

  • Velkommen og intro til programmet
  • Mød en spændende madiværksætter
  • Oplæg: Know yourself
  • Workshop: Lav din pitch
  • Pitch session I & II
  • Vi inviterer på mad undervejs

Torsdag d. 28. marts 2019 laver vi en PIT i CPH Food Space fra kl. 16, hvor du har mulighed for at arbejde videre med dit pitch-deck med vores hjælp og vejledning – en oplagt mulighed for at blive en del af netværket i vores fantastiske hus. Og selvfølgelig vil der være torsdagsbobler.

Læs hvad tidligere deltagere har sagt om programmet

Vil du være med?

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen – programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse – det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding og venteliste
Tilmeld dig her