Know Yourself

Torsdag den 26. september 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V

På den første workshop bliver du klar på, hvilken værdi du skaber for dine kunder og hvordan dit team, dine partnerskaber, aktiviteter og ressourcer skal skrues sammen for at skabe den værdi.

Workshoppen består af lidt teori og meget praksis, hvor du arbejder med din ide/koncept. Vi inviterer en succesfuld madiværksætter, som fortæller om sine erfaringer med at opbygge en virksomhed og om at kende sig selv i forhold til at sætte et team, ramme kunderne og have overblik over hvad der skal til for at realisere en forretningside. Du arbejder med de samme temaer i forhold til din virksomhed som en del af workshoppen.

Resultatet af workshoppen er et pitch-deck, som kan bruges hvad enten du har brug for helt konkret at få sparring på valg af virksomhedsform og opstart af produktion. Derudover er der Aperitivo i CPH Food SPacve, som er husets egen torsdagsbar, hvor du kan møde resten af huset og netværke med andre madglade mennesker.

Program:

  • Velkommen og intro til programmet
  • Mød Drops by Samira, og hør hvordan de har lært sig selv at kende som virksomhed
  • Oplæg: Know yourself
  • Workshop: Lav din pitch
  • Pitch session I & II
  • Vi inviterer på middag lavet af Plantepølsen, der også har været del af acceleratorprogrammet

Torsdag d. 3. oktober 2019 laver vi en PIT i CPH Food Space fra kl. 16, hvor du har mulighed for at arbejde videre med dit pitch-deck med vores hjælp og vejledning – en oplagt mulighed for at blive en del af netværket i vores fantastiske hus. Og selvfølgelig vil der være torsdagsbobler.

Vil du være med?

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen – programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse – det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding 

Tilmeld dig her