Grow Yourself

Onsdag den 24. oktober 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Kbh. V.

Hvordan laver du et solidt fundament for virksomheden, så den kan vokse? På den tredje workshop står du med et klart og testet koncept og er klar til at lave en konkret handlingsplan for udviklingen af virksomheden.

Du vil på denne workshop være klar til at samle de elementer, du har arbejdet med på de sidste to workshops og få et overblik over, om din forretning er økonomisk bæredygtig (vi bruger Business Model Canvas). Hvad forventer du at have af omkostninger, hvad forventer du at få af indtægter, og hænger det samme? Hvad skal der til, hvis din virksomhed skal vokse sig større? Vi slutter dagen af med fællesspisning.

Program:

  • Velkommen og intro til programmet
  • Mød madiværksætteren Alexander fra Snack & Blues
  • Oplæg: GROW yourself
  • Workshop: Læg budgetter og lav en handlingsplan
  • Fangst serverer middag for os, og vi spiser sammen

Torsdag den 31. oktober 2019 har du mulighed for at arbejde videre med din Business Model Canvas, når der er PIT og bobler i CPH Food Space fra kl. 16. Vi vil som sædvanlig være der til konkret sparring på din ide.

Læs hvad tidligere deltagere har sagt om programmet

Vil du være med?

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen – programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse – det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding 

Tilmeld dig her