Anna Laursen, Edible, Food Startup, CPH Food Space

Grow Yourself

Torsdag den 19. april kl. 16 – 21, Rokkedyssegaard, Værløse

Hvordan laver du et solidt fundament for virksomheden, så den kan vokse? På den tredje workshop står du med et klart og testet koncept og er klar til at lave en konkret handlingsplan for udviklingen af virksomheden.

Workshoppen består af lidt teori og meget praksis, hvor du arbejder med din ide/koncept. Vi besøger Rokkedyssegaard , som startede med at sælge jordbær fra ladeporten i Værløse og i 2011 var med til at åbne Torvehallerne i København. I dag driver de endnu en gård og to gårdbutikker og -caféer og sælger deres bær til restauranter i Nordsjælland og København.

Du vil på denne workshop være klar til at samle de elementer, du har arbejdet med på de sidste to workshops og få et overblik over, om din forretning er økonomisk bæredygtig (vi bruger Business Model Canvas). Hvad forventer du at have af omkostninger, hvad forventer du at få af indtægter, og hænger det samme? Hvad skal der til, hvis din virksomhed skal vokse sig større? Alle disse spørgsmål vil vi også stille Lisbeth og Torben på Rokkedyssegaard for at lære af deres gode eksempel. Vi slutter dagen af med fællesspisning.

Program:

  • Velkommen og intro til programmet
  • Mød Lisbeth og Torben fra Rokkedyssegaard
  • Oplæg: GROW yourself
  • Workshop: Læg budgetter og lav en handlingsplan
  • Vi spiser sammen

Torsdag d. 16. november har du mulighed for at arbejde videre med din Business Model Canvas, når der er PIT og bobler i CPH Food Space fra kl. 16. Vi vil som sædvanlig være der til konkret sparring på din ide.

Læs hvad tidligere deltagere har sagt om programmet

Vil du være med?

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen - programmet er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse - det gør vi sammen, når vi ses.

Tilmelding og spørgsmål
Vi åbner for tilmelding efter jul 2017.