Succes som fødevareiværksætter

Kom til en eftermiddag, hvor du både får muligheden for at gå i køkkenet med stjernekokken Francis Cardenau og muligheden for at få ekspertøjne på din forretning.

Greater Copenhagen Food Startup inviterer til en eftermiddag på smukke Frændekildegård, hvor du både får ekspertsparring på din forretning og muligheden for at smagsudvikle dit produkt sammen med stjernekokken Francis Cardenau.

Tilmeld dig her

Du får mulighed for:

  • At smagsudvikle dit produkt sammen med Francis Cardenau.
  • 1:1 ekspertsparring med Martin Bregnballe, iværksætter og rådgiver for flere fødevarevirksomheder, samt tidligere udviklingsdirektør i Meyers.
  • 1:1 ekspertsparring med Mia Maja Hansson, stifter af Kitchen Collective, Street Food om Søerne og CPH Food Space samt rådgiver for flere fødevarevirksomheder.
  • 1:1 sparring med Kristian Lund, forretningsudvikler hos Erhvervshus Hovedstaden med særlig erfaring inden for eksport og finansiering af fødevarevirksomheder.

Vi slutter selvfølgelig af med at spise sammen:)

Hvem er du?
Passioneret madiværksætter inden for fødevarer/ madkoncepter/foodtech.

Hvornår og hvor?
Tirsdag den 18. juni kl. 16 – 19 / Frændekilde, Askemosevejen 30, 3210 Vejby

Pris?
Workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond.

Tilmeld dig her

Om Food Startup
Greater Copenhagen Food Startup er et samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Målet er simpelt: at få flere madiværksættere til at lykkes og vokse. Gennem de sidste 3 år, har vi hjulpet mere end 300 madiværksættere.